utorak, 9. listopada 2012.

Miro Klarić, kandidat SHZ-a za gradonačelnika Benkovca


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Miro Klarić
Kandidat SHZ-a za gradonačelnika Benkovca


Miro Klarić treći s lijeva na prvom skupu SHZ-a u Zagrebu

Izvješćujemo hrvatsku javnost da  će SHZ za predstojeće lokalne izbore u svibnju 2013. godine za gradonačelnika Benkovca kandidirati Mira Klarića iz Provića koji je ujedno i predsjednik podružnice SHZ-a Benkovac. Upravni odbor podružnice SHZ-a Benkovac na kandidaturu se odlučio zbog uništenja poljoprivredne i tvorničke proizvodnje na području grada Benkovca, čije su posljedice velika nezaposlenost u gradu Benkovcu gdje  je sada nezaposleno 414 osoba.

SHZ ima rješenje, okrenuti se proizvodnji, te ako dobije mandat u svibnju 2013. godine sve će aktivnosti usmjerit na obnovu Poljoprivredne zadruge Vukšić i njezin konfekcijski pogon - tvornicu modne konfekcije te Regionalne veletržnice Benkovac, čime se rješava nezaposlenost na području grada Benkovca.

Također, SHZ će potaknuti i obnovu devastiranog hotel Asseria  u Benkovcu koji je prije domovinskog rata zapošljavao preko tridesetak stalnih radnika, a po potrebi i više. Prošlo je 17 godina od završetka Domovinskog rata, ali hotel i dalje ne radi te predstavlja veliku opasnost za zarazu stanovništva.


U Zadru, 9. listopada 2012. godine


Mr.sc. Miljenko Marić
Predsjednik SHZ-a Zadarske županije

Nema komentara:

Objavi komentar