nedjelja, 25. studenoga 2012.

DAVOR LONČAR VERBALNO NAPAO VALENTINU FUZUL GLAVNU UREDNICU ZADARSKOG REGIONALA


DAVOR LONČAR VERBALNO NAPAO VALENTINU FUZUL GLAVNU UREDNICU ZADARSKOG REGIONALA

Svečani prijem generala Gotovine načelnik Davor Lončar iskoristio za uvrede i prijetnje

 

ISPRED ZGRADE ŽUPANIJE

 

 

Davor Lončar načelnik općine Poličnik

Na svečanom prijemu koji je upriličen u maloj vijećnici Doma Županije za generala Antu Gotovinu, jutros oko devet sati, okupili su se načelnici i gradonačelnici općina i gradova na području Zadarske županije.
Nakon što je general Gotovina izrazio zadovoljstvo zbog ovog susreta, podružio se s nazočnima, fotografirao i primio darove, poveo je malu povorku prema katedrali Sv. Stošije gdje se uskoro trebala održati misa.

Bez dostojanstva

Ne misleći da se u ovakvim prigodama treba ponašati dostojanstvo, pogotovo jer je bio svega dva metra udaljen od generala Gotovine, Davor Lončar, načelnik općine Poličnik, iskoristio je susret s glavnom urednicom Regionala, Valentinom Fuzul, za verbalni napad, popraćen uvredama i prijetnjama, na njen račun i račun njegog "nalogodavca" Rena Sinovčića.
"Vi ste bagra, ostavite me više na miru, i ti i tvoj nalogodavac. Jesi me čula, ostavite me na miru. " - vikao je Lončar kojeg je smirivala načelnica općine Lišane Ostrovičke, Ivana Dević.
Na zamolbu da se makne i da je hrabar napadati žene, a da se plaši obratiti Renu Sinovčiću, Lončar je nastavio nizati uvrede, te je, između ostalog, rekao:
"Nećeš ni ti vječno biti na toj poziciji!".
Zbog verbalnog napada, uvreda i prijetnji, Lončar je prijavljen I. policijskoj postaji PU zadarske.

Prijavljen policiji


Da pojasnimo, Lončar je nezadovoljan zbog članka koji je objavljen nedavno u Regionalu, a u kojem su objavljeni dokumenti koje nam je proslijedilo resorno ministarstvo, prema kojima je Općina Poličnik dobila odbijenice za projekte kandidirane prema EU fondovima - zbog nekvalitetno pripremljene projektne dokumentacije.

U obrazloženju stoji da prijavljeni projekti imaju preko 15 krupnih grešaka, neki od njih nemaju niti osnovne dokumentacije, kao što je građevinska dozvola, te zbog toga Općina nije dobila sredstva EU fondova. 
U svemu tome postavljeno je pitanje odgovornosti načelnika Lončara za neuspjeh.

Zadarski Regional

Nema komentara:

Objavi komentar