nedjelja, 18. studenoga 2012.

GRUBE I NEZRELE PODJELE


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK - OGRANAK SUHOVARE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

GRUBE I NEZRELE PODJELE


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA PODRUŽNICA POLIČNIK - OGRANAK SUHOVARE DOSTAVLJA HRVATSKOJ JAVNOSTI ODGOVOR NA TEKSTOVE KOJI SU OBJAVLJENI NA INTERNETSKIM STRANICAMA http://suhovarezabuducnost.blogspot.com/DANA 31. LISTOPADA i  13. STUDENOG 2012. GODINE.  ISTI SU LAŽIMA USMJERENI PROTIV SHZ-a.


S kim se svađa solist  iz Mjesnog odbora  Suhovare, spominjući i citirajući SHZ podružnicu Poličnik? Jesu li tom svađom i pisanjima upoznati svi članovi Mjesnog odbora? Nisu, jer smo posve sigurni da ga ne bi podržali. Solistu nije jasno da nije kadija da optužuje i presuđuje, a  niti pop da popuje. Nije mu jasno da su mu optužbe jako opake, a stajalište  miriše na vrijeme provokatorskih optužaba druga Ace Rankovića. Dobar savjet solistu. O temama koje ne znaš mudro je šutjeti.

SHZ poštiva sva demokratska prava žitelja Suhovara, kako u vjeri tako i u politici. Naša stranačka mudrost je  poziv na zajedništvo svih suprotnosti, ali  bez mača i krvi, bez optužbi. Pozivamo na drugačiji pristup kulturi rada (radosti rada) i drugačijoj kulturi rađanja (radosti u brojnosti), na politički prostor za sve opcije i stavove, za sve stranke i pojedince.

Grube su  i nezrele vaše podjele na mi i vaši i neki drugi i njihovi. Dajte si truda raspravljati o općem dobru koje pripada svima. Nisu vas Suhovarci  birali u Mjesni odbor u namjeri da ih dijelite po zaseocima ili prezimenima i imenima ili ne daj  Bože, po redu veličine posjeda.

Birali su vas većinom (ili ne) da se upoznate s pravnim učincima, mogućnostima predstavljati nas u lokalnoj zajednici Općini Poličnik. Da ni na koji način ne bismo bili zakinuti u materijalnim pravima, niti na štetu drugih u toj zajednici.

Birali  su vas kako biste se proželi duhom zajedništva za opće dobro. Zaboravit ćemo da se još izražavate kao kamen uranjen u vodu, čim Vas se izvadi iz vode i razbije u svojoj nutrini i dalje je suh.

Neka vas prožme po svoj dubini osjećaj svih i svakoga za dobrobit Suhovaraca.

Bog vas blagoslovio i pomogao u našim željama.



U Suhovarima, 18. studenog  2012. godine

                                    

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
OGRANAK SUHOVARE



Tko će Općini Poličnik vratiti 300 tisuća kuna za izradu dokumentacije za promašene projekte?

Nema komentara:

Objavi komentar