nedjelja, 10. ožujka 2013.

Miljenko Morić kandidat SHZ-a za načelnika općine Stankovci


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA STANKOVCI

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Miljenko Morić
Kandidat SHZ-a za načelnika općine Stankovci



 Stranka hrvatskog zajedništva će za predstojeće lokalne izbore u svibnju 2013. godine za načelnika općine Stankovci kandidirati Miljenka Morića iz Stankovaca koji je ujedno i predsjednik podružnice SHZ-a Stankovci.

Upravni odbor podružnice SHZ-a Stankovci na kandidaturu se odlučio zbog toga što je načelnik općine Stankovci Željko Baradić zbog nezadovoljavajućih moralnih kvaliteta srozao ugled  načelnika kao izvršnog tijela općine prema Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. Iako prima mirovinu kao ratni vojni invalid, Baradić prima i plaću-naknadu u iznosu od 8.400,00 kuna koju je prikazao u imovinskoj kartici. Mirovinu prima kao opće nesposoban za rad u iznosu  8.100,00  kuna te ukupno s plaćom svakog mjeseca prihoduje 16.500.00 kuna.

Jedna od posljedica takve vladavine  u općini Stankovci je i  nezaposlenost. Sada je u općini nezaposleno 82  osobe , a poslovna zona Stankovci proglašena je 2009. godine kao najuspješnija zona u RH. U poslovnim zonama otvorili su skladišta koja zjape prazna i u kojima nema zaposlenih.


U Stankovcima, 10. ožujka 2013. godine


Miljenko Morić
Predsjednik podružnice SHZ-a Stankovci

Nema komentara:

Objavi komentar