subota, 14. svibnja 2016.

OSOBNI INTERESI KOMUNALNOG NAČELNIKA OPĆINE POLIČNIK

Stranka hrvatskog zajedništva
Podružnica Zadarske županije

Priopćenje za javnost

OSOBNI INTERESI KOMUNALNOG NAČELNIKA OPĆINE POLIČNIK




Ivica Ukalović, desetak godina komunalni je načelnik općine Poličnik, koji je za tu funkciju plaćen toliko da ne živi u Suhovarama, selu gdje je rođen i gdje ima ogromnu kuću, već živi u Zadru. Žrtva je tendenciozne jugoslavenske propagande kojom su stanovnike sela pogrdno nazivali glupim seljačinama. Što se naročito, odrazilo pa su stanovnici sela masovno napuštali sela i odlazili u gradove ili iseljavali iz Hrvatske, svojim uredovanjem taj trend i pospješuju.

I danas se takav trend nastavlja, bezrazložno, što je učinio i Ivica Ukalović, naročito što zarađuje plaću u selu, a živi u gradu kao komunalni načelnik Općine Poličnik, koji nije u funkciji za plaću koju prima u Općini Poličnik. Umjesto da bude uzor! Kao takav ne osjeća i ne trpi probleme koji pritišću mještane, posebno jednog dijela Suhovara i jednog dijela Poličnika.

Konkretno pod vrlo sumljivim okolnostima silom su doselili Romi na to područje, lokaciju koja nije gospodarska zona . . . bez infrastrukture, komunalnih. . . . A gdje oni bez osnovnih uvjeta žive „posluju“ . . . kao Romi stvarajući smetlišta devastiraju okoliš, rade . . . uz koja se ne može živjeti . ., izazivaju epidemiju koja smrtno prijeti. . . Ivica Ukalović tendenciozno, ne radeći ono za što je zadužen, već problem koji pritišće mještane zbog Roma prebacuje na načelnika Općine Poličnik Davora Lončara.

Smišljeno propagira, po selima Općine Poličnik, kako problem s Romima Davor Lončar može riješiti lako kada bih htio, zaobilazi problem jer pretendira na zastupničko mjesto u Saboru. Kad bi on bio načelnik Općine Poličnik da bi on odmah riješio problem, jer mještani ne mogu živjeti u blizini Roma koji neurednošću prijete epidemijom – zarazom. A on, Ivica Ukalović bez grižnje savjesti kao komunalni šef Općine Poličnik prima plaću za posao koji ne odrađuje i kao takav propagira sam sebe za načelnika Općine Poličnik. Ne živi u Suhovarima u vlasitoj kući od Roma udaljen cc 700 m, ne mareći što će ogorčeni mještani uzeti stvar u svoje ruke, kako ne bi i ostali iselili sa svojih ognjišta, i preko zakona, koji ih zbog Ivica i Marica, ne štiti.
Nažalost takva se epidemija širi po cjeloj Hrvatskoj. Po funkciji od javnog interesa svrha je sam sebi, čega smo za sada samo svijedoci dok . . .

Dakle, Ivica Ukalović i njegov šef sebe pokazuju po djelima, a dalje i pored očiglednog tendeciozno demagoški uvjeravaju dok ide . . , i proturiječe logici zdravog razuma. Nije im tema zašto se urušava opće dobro Hrvata, već mrvice za koje se u Hrvatskoj prodaje čast i dostojanstvo. I danas takvi se okomljuju na uzorne pojedince iz svoga naroda koji radi općeg dobra, dobronamjerno kritiziraju – savjetuju, i zato smetaju nekim nefomalnim grupama u mraku. U pitanju je djedovina koja se preko pojedinaca devastira, preko nekih Roma, a zbog čega unuci nekih pojedinaca na vlasti ubiru plaću, očito krše zakone na štetu Hrvata. Dakle, . . .


Zadar - Poličnik - Suhovare, 14. svibnja 2016. godine


Stranka hrvatskog zajedništva
Podružnica Zadarske županije

Nema komentara:

Objavi komentar