nedjelja, 28. kolovoza 2016.

DOŠLO VRIJEME DA SE VARALICAMA KAŽE DA NISU IZVRŠILI OBEĆANJA



Stranka hrvatskog zajedništva
Podružnica Zadarske županije

Priopćenje za javnost

DOŠLO VRIJEME DA SE VARALICAMA KAŽE DA NISU IZVRŠILI OBEĆANJA





Mještani Vukšića kod Benkovca ogorčeni su sa gradskom vlašću Benkovca, kao i županijskom vlašću što Vukšić još nema vodu u 21. stoljeću. Nitko ne zna kada će početi izgradnja vodoopskrbnog sustava, odnosno lokalne mreže. Navedeno mjesto jedno u od najvećih u gradu Benkovcu nema još vodovod te se opskrbljuju iz vlastitih gusterni. Veliki problem mještanima zadaju i neobnovljeni seoski bunari, a grad Benkovac ne poduzima ništa kao da se to njih ne tiče. Fotografirali smo u Vukšiću neobnovljeni seoski bunar „Vrilina“ čija slika govori više od riječi.

Također obratili smo se i  direktoru komunalnog poduzeća Vodovod i odvodnja d.o.o. Benkovac na upit kad će stanovnici Vukšića dobiti vodu.
- Poštovani konkretan odgovor kad će stanovnici Vukšića dobiti vodu za sad nije moguće dati iz razloga što za sad još uvijek nije zatvorena financijka konstrukcija. Prije izgradnje lokalne mreže potrebno je izgraditi 2 i 5 fazu izgradnje vodoopskrbnog sustava Benkovac-Lišane Ostrovičke. Obje faze izgradnje vodoopskrbnog sustava Benkovac-Lišane Ostrovičke zajedno sa lokalnom mrežom Vukšić-Prović su nominirane na financijski program Hrvatskih voda EIB-CEB, za sada nemamo saznanja da li su prihvaćene. Što se tiče EU projekata Benkovc je u planu za 2023.g i za sada na EU projekte nije bilo moguće nominirati ove projekte, naveo je direktor Hrvoje Bura.

Zbog stalnih obećanja pred izbore da će Vukšić dobiti vodu mještani Vukšića nazivaju vlastodršce Benkovca i Zadarske županije varalicama jer ih stalno varaju. Iz navedenog je vidljivo da se može postati gradonačelnik, župan...i pobjediti na izborima bez ikakvih dobrih djela. U Zadarskoj županiji je narastao toliki broj neradnika da se sofistički izbore pomoću laži, udruženi u neke stranke kakve jesu i danas u Hrvatskoj, potom se nametnu za vođe, rukovodioce . . . i uvijek neodgovorni. I dođe vrijeme da se takvima  kaže da nisu izvršili obećanje, da proturječe dobru, da ne djeluju u skladu s pravilima života.


Vukšić – Zadar, 28. kolovoza 2016. godine


Stranka hrvatskog zajedništva
Podružnica Zadarske županije

Nema komentara:

Objavi komentar