srijeda, 21. rujna 2016.

SHZ Zadar: Komentari na tekst Zašto stranke koje se bore i daju najviše priopćenja koja se odnose na kriminal i korupciju dobiju najmanje glasova?







Komentari na tekst Zašto stranke koje se bore i daju najviše priopćenja koja se odnose na kriminal i korupciju dobiju najmanje glasova?

I
Pitate hrvatsku javnost zašto prevarantske stranke u RH dobivaju najviše glasova na izborima? Po mome mišljenju za to jer su prevarantske. Dobio sam dojam da većina hrvatskoga naroda glasa za komuniste, jugoslavene i prevarante, jer te stranke naivnom hrvatskom narodu obećavaju mnogo više nego mogu dati. Naivni hrvatski narod nije samo sada naivan, nego smo bili 840 godina robovi pod Austro- ugarskim carstvom i nadali se da ćemo od njih dobiti mnogo više nego da sami sobom vladamo.
Zar nismo iz tih isti razloga, lakoumnosti prihvatili Jugoslaviju, odnosno Srbiju, a sada EU.
Srdačno Vas pozdravljamo i želimo Vam sve najbolje

J.C.


II
Udbaši i njihovi nasljednici izmanipulirali su naš narod koji je postao pasivan i kukavan. To je žalosno, sjetimo se 1991. kad smo išli u borbu bez razmišljanja. Zato mi nije jasno kako smo postali kukavice. Pozdrav svima!
S.R.

III
NAROD nije KORUPTIVAN nego manipuliran.
Manipuliran je od tih 'humanoida' slugana nsp-a.
Jasno i direktno primih jutros od dragog Boga.
Amen.

D.P.

Zašto stranke koje se bore i daju najviše priopćenja koja se odnose na kriminal i korupciju dobiju najmanje glasova?

Molimo građane da komentiraju zašto stranke koje se bore i daju najviše priopćenja koja se odnose na kriminal i korupciju dobiju najmanje glasova, a stranke čiji su pojedinci povezani raznim aferama kriminala i korupcije i koji su uništili hrvatsku ekonomiju na izborima dobivaju najviše glasova. Zašto? 

Da li je hrvatski narod izmanipuliran ili koruptivan kada i dalje nagrađuje one koji su uništili industrijsku i poljoprivrednu proizvodnju i koji su omogućili krađu 88 milijardi kuna iz javnih poduzeća?

Nema komentara:

Objavi komentar