ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

HARAČ U MIŠKOVIĆIMA NA PAGU



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


HARAČ U  MIŠKOVIĆIMA NA PAGU





Već godinama gradilište u Miškovića na otoku Pagu nema oznake  čiji je investitor Srećko Mišković.

Još 2013. godine Srećko Mišković je navodio kako je izgrađena šetnica u mjestu Miškovići spajanjem induvidualnih mandraća i mulića koji su nicali ispred svake kuće. Kao predstavniku odbora za uređenje Miškovića trebalo mu je biti poznato da je pomorsko dobro zaštićeno, a ako su već sve kuće koje su se tu nalazile imale izgrađene muliće i mandrače kako je moguće da je u izgradnju šetnice uloženo 378.730,00 kuna i dječje igralište, samo nije poznato gdje se isto nalazi.

Prema informacijama, bilo je bezbroj prijava, ali te prijave ostaju u ladicama ili su završile u košu. Investitor se svaki dan sve više širi.

Uz pomoć lokalnih vlasti i svojim vezama po institucijama, investitor gradi i gradi, više ni ne zna što bi gradio, valjda se u krađama osjeća dobro.

Nikog ne bi bilo briga da je to čovjek stekao svojim radom i da se ne radi o državnoj imovini. Čestice se upisuju uz pomoć dva svjedoka, pa se sve to lijepo legalizira i bahato prisvaja.

Kako kaže, radi se za starost, kao da je u cvijetu mladosti, a lokalne vlasti mu se dive i kažu kako je on dobar čovjek. U čemu? Je li otimanje dobrobit i napredak sela? Ili na ovom području važi ona uzmi i uništi sve dok možeš!


Zadar - Pag,  21. studenog 2016. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

Nema komentara:

Objavi komentar