subota, 26. studenoga 2016.

RADNICI S GRADILIŠTA PAŠKOG CARSTVA POBJEGLI GLAVOM BEZ OBZIRA



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


RADNICI  S GRADILIŠTA PAŠKOG CARSTVA POBJEGLI GLAVOM BEZ OBZIRA



Unatoč mnogim prijavama mještana još od 2014. godine investitor nesmetano obavlja radove jer nitko od nadležnih institucija ne izlazi na uviđaj, kao ni lokalne vlasti.
Svi vide, a nitko ništa ne vidi! Gradilište bez građevinskih dozvola, oznaka gradilišta, bahato ulazi u tuđe terene, miče međe.
Ni to nije sve, investitor se zaigrao pa je uzurpirao i cijelo pomorsko dobro, jer tko njemu išta može.
Jedina inspekcija koja je izašla na teren je pomorska inspekcija, ali unatoč zabrani investitor nastavlja s radovima jer tko je pomorska inspekcija da njemu zabranjuje radove.
Ogorčeni mještani ponovno se obraćaju institucijama i nakon dosta vremena opet postižu samo izlazak pomorske inspekcije.
Radovi se nastavljaju po gradilištu bez oznake, zaštite na radu - radi se danonoćno i odjednom spremanje, čišćenje gradilišta i radnici nestaju jer prema informaciji najavljen je dolazak građevinske inspekcije koja se napokon udostojila izaći na uviđaj.
Lokalna zajednica ništa ne vidi i ne zna, kazne se ne naplaćuju.
Investitor je porijeklom iz Miškovića, po mjestu se priča i o drugim investicijama pa zamislite kakve su one kada se ovakve stvari događaju u mjestu iz kojeg potječe,  koliko ga voli i što se događa drugdje.
Je li investicija paškog carstva dobrobit ili propast?


Prilog:


Zadar - Pag, 26. studenog 2016. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

Nema komentara:

Objavi komentar