subota, 24. prosinca 2016.

VULINOVI SPECIJALNI RATOVI



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST





Ovih dana srpski ministar rada i socijalne skrbi Aleksandar Vulin raspričao se i navodi da se Srbija naoružava zbog Hrvatske. To Hrvatima nije ništa nepoznato jer su to Srbi radili, naročito od 1918. do 1990. godine.

Ratovali su u Hrvatskoj, od 1918. do 1990. godine pod motom spaljena zemlja, na razne načine su desetkovali Hrvate. Nakon 1990. godine nisu realizirali svoju želju do kraja pa danas specijalnim ratovima, kada im se ukaže prilika, spremni urušavaju hrvatsko opće dobro. 

Evo opet i danas hrvatski susjedi specijalnim ratovima pokušavaju pomoću i preko svojih manjina destabilizirati hrvatski narod . . ., konkretno: kao i za vrijeme 1. i 2. Jugoslavije - Velike Srbije mentor im je Srpska pravoslavna crkva. Uporno i pored pravila pravoslavlja, Srpska pravoslavna crkva proturječi ustrojstvu pravoslavlja, jer Srpska pravoslavna crkva može postojati i djelovati samo u Srbiji, kao što Hrvatska pravoslavna crkva može postojati i djelovati samo u Hrvatskoj, jer se vežu uz državu naroda i glavni grad.

Zagreb, 24. prosinca 2016. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar