subota, 21. siječnja 2017.

VIJEĆNIK OPĆINE STANKOVCI BEZ IMALO SRAMA TRAŽI SREDSTVA IZ OPĆINSKOG PRORAČUNA



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

VIJEĆNIK OPĆINE STANKOVCI BEZ IMALO SRAMA TRAŽI SREDSTVA IZ OPĆINSKOG PRORAČUNA


 Dana 19.01.2017. godine u Zadarskom listu objavljen je tekst pod naslovom „Pitanje morala“ u kojem Željko Baradić, načelnik Općine Stankovci navodi „ Na području općine Stankovci djeluje ukupno 14 udruga, a čak pet općinskih vijećnika lobiraju za svoje udruge:

-         - Primjerice , imam jednog vijećnika čija udruga broji pet članova, koliko im je dovoljno za registraciju udruge, ali koji godišnje vrti promet od 400.000, 00 kuna organizirajući koncerte, festivale i slične događaje. I onda taj vijećnik bez imalo srama još traži i sredstva iz općinskog proračuna! To je svega stvar morala, a njega ili imaš ili nemaš“ – zaključuje Baradić.

Uvidim u registar Udruga utvrđeno je da Udruga koja ima sjedište u Stankovcima, a koju u tekstu navodi Baradić je Glazbena udruga „Melodija“ Stankovci, čiji je predsjednik Zdenko Sarađen,  ujedno i općinski vijećnik općine Stankovci. Također, Sarađen osim što je predsjednik Udruge „Melodija“ Stankovci ima i tvrtku MELODIJA d.o.o. sa sjedištem u Stankovcima, koja organizira koncerte, festivale i slične događaje, a koja vrti promet preko 800.000,00 kuna za 2014. godinu i promet za 2015. godinu preko 500.000,00 kuna.

Zadar - Stankovci, 21. siječnja 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

Nema komentara:

Objavi komentar