petak, 24. veljače 2017.

Otkud Ingrid Antičević Marinović 2.407.800,00 eura?



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST





Odvjetničko društvo Marinović i partneri je angažirao Grad Zadar, a sve zbog sutkinje Ustavnog suda Ingrid Antičević Marinović. Osim što je Odvjetničko društvo radilo za Grad Zadar,  društvo je radilo i za niz drugih gradskih tvrtki kao što su Čistoća, Vodovod, Obala i lučice..., koje je objavio i tjednik Nacional. 

Također, i internetski portal Zadarski hr je naveo da Kalmetinu administraciju zastupalo Odvjetničko društvo Marinović i partneri. HDZ-ovoj gradskoj upravi nije smetalo što je osnivač Odvjetničkog društva Marinović i partneri poznati zadarski odvjetnik Marko Marinović, lokalni tužitelj iz 70-ih godina prošlog stoljeća i suprug istaknute SDP-ovke i odnedavne ustavne sutkinje Ingrid Antičević Marinović. Kada se zbroje podaci Grada i navedenih gradskih poduzeća, Odvjetničkom uredu Marinović i partneri u 2016. godini je isplaćeno ukupno 295.537 kuna.

Vidljivo je kako se dobivaju unosni poslovi, a sve zbog toga što je Ingrid Antičević Marinović, sutkinja Ustavnog suda, koja je po SDP-ovoj kvoti došla u Ustavni sud. 

Nadležne institucije u RH još nisu reagirale otkud Marinovićevoj supruzi Ingrid Antičević Marinović, sutkinji Ustavnog suda 2.407.800,00 eura na računu u Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG u Austriji, koji je objavio Maxportal. http://www.maxportal.hr/vijesti/dunja-mesic-na-tajnom-racunu-u-austriji-ima-12-milijuna-i-814-tisuca-eura/


Zadar, 25. veljače 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

Nema komentara:

Objavi komentar