subota, 22. prosinca 2018.

U Hrvatskoj se i dalje savjetnici ne biraju po djelima


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


U Hrvatskoj se i dalje savjetnici ne biraju po djelima





Kakvi su to savjetnici predsjednice RH  Kolinde Grabar-Kitarović koji su joj savjetovali da poziva predsjednika Srbije u posjet Hrvatske, a koji joj je bio podmetnuo izložbu o Jasenovcu u New Yorku da kompromitira Hrvatsku pred svijetom. Nakon toga predsjednica  Kolinda Grabar-Kitarović trebala je dati ostavku. Nije ni čudo što se tako ponaša već ranije bivši srbijanski veleposlanik u Hrvatskoj Radivoj Cvetićanin hvalio je Kolindu Grabar Kitarović da je pozvanim veleposlanicima na brodu prilikom posjeta Puli i Brijunima pjevala karaoke „Ja sam tvoja čokolada“.

Nakon New Yorka Srbi  se dalje širili laž u Rim, a predsjednica RH svojim pozivanjem u posjet Aleksandra Vučića mislila je ako ga pozove u Hrvatsku da će Srbi prestati s lažima. Vara se jer su oni još jače pojačali laži kao bezbroj puta.
Nakon što se predsjednica rješila savjetnika, koji je nisu znali savjetovati imenovala je novu savjetnicu Mirjanu Hrga. Njezina fotografija s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom govori više od riječi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1951227878287736&set=gm.1841277995994430&type=3&theater .

Sada kad je Hrga postala savjetnica vjerojatno će predsjednicu savjetovat da prvo pozove u posjet Milorada Dodika. Koliko je Hrga kvalitena savjetnica vidljivo je i po tome što je izjavilaŠto Hrvati, politički Hrvati, imaju s ljepotom i kulturom Dubrovnika? Ništa! Sve je lijepo i starije od 600 godina. To nisu napravili Hrvati” (https://www.maxportal.hr/vijesti/mirjana-hrga-sto-hrvati-imaju-s-dubrovnikom-nisu-ga-oni-napravili/).

Dakle, u Hrvatskoj se i dalje savjetnici ne biraju po djelima. Ne kadroviralu se najuzorniji, po zasluzi. Izostale su reforme po kadroviranju, a zato su i posljedice katastrofalne. “Brižni“ Hrvati se čude i nijemo promatraju. Hrvati i svi koji su brižni za samostalnu Hrvatsku trebaju ispraviti grješke reformama, kadroviranjem i lustracijom da zažive red, rad, disciplina i zadovoljstvo u domovini.

Zagreb - Zadar, 22. prosinca 2018. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar