subota, 13. travnja 2024.

ODGOVORNOST HRVATSKIH BIRAČA

 



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

 PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

ODGOVORNOST HRVATSKIH BIRAČA

 


U 9. izbornoj jedinici za predstojeće parlamentarne izbore u Hrvatskoj ima 18  lista koje ukupno broje 252 kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor. Unatoč velikom izboru za hrvatske glasače opet prolaze kandidati istih političkih stranaka već 30 godina, a drugi kao da ne postoje jer to potvrđuju njihove naručene plaćene ankete. Nema nikakvih promjena. 

Posljedice vladanja tih političkih stranaka koji su na vlasti u Hrvatskoj tih 30- godina su opadanje nataliteta, iseljavanje mladih, neobrađena polja, uništena industrijska proizvodnja i destimuliranje hrvatske emigracije za povratak u Hrvatsku.

Među tim drugim listama čiji kandidati ne prolaze po njihovim anketama ima kandidata i nositelja lista koji su tisuću puta bolji od tih kandidata sa  lista  političkih stranaka koji su na vlasti u Hrvatskoj već 30- godina, a sada ponovo prolaze. 

Hrvatski birači su za ovakvo stanje u Hrvatskoj su najodgovorni jer ih i dalje biraju. Isti trebaju da izaberu kandidate pojedince koji vraćaju samopouzdanje i  narod usmjeravaju u ime općeg dobra , a ne iste 30 godina koji su razjedinili Hrvate i doveli do iseljavanja iz Hrvatske. 

Bez odlaganja trebaju na biralištima zaustaviti agoniju u kojoj životare, a sve kako ne bi rušili samopouzdanje hrvatskom narodu. 

Kad prođu izbori i izaberu kandidate isti političkih stranaka već 30 godine onda  gunđaju i pričaju da ništa ne valja u Hrvatskoj da su se mladi iselili da nema stanovništva, a oni su ih izabrali.

 Zadar, 13. travnja 2024.godine 

 

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar