petak, 31. kolovoza 2012.

KOMENTAR NA TEKST ODGOVORNIM OSOBAMA ZA NELEGALNO ZADUŽIVANJE HRVATSKE TREBA SUDITI


KOMENTAR NA TEKST ODGOVORNIM OSOBAMA ZA NELEGALNO ZADUŽIVANJE HRVATSKE TREBA SUDITI

 



Ovo je prava stvar o kojoj treba obavijestiti sve hrvatske gradjane i preko medija “pod hitno” zatražiti saborsku raspravu a zatim referendum o kojem govori Dr. Kulić. Konačno da se netko od stručnjaka usudio javno na ovakav (pravi) način progovoriti o kriminalnom zaduživanju Hrvatske.

Provesti ujedno i referendum o nacionalizaciji Ine (Dr. Molak). Parlamenti nekoliko zemalja u okruženju donijeli su odluke o zabrani  zaduživanja a Argentina i odluku o nevraćanju ogromnih dugova koji su se sastojali većim dijelom od enormnih kamata, kao što je slučaj i kod nas jer ne vraćamo dugove nego ih samo reprogramiramo i plaćamo samo umjetno napuhane kamate.

EU banke i MMF su na oštri zahtjev grčke javnosti od preko 400 milijardi eura tzv duga istog časa “otpisali” okruglo 200 milijardi kamata. Ali ni s preostalih 200 milijardi Grci se ne mire i bit će im najvjerojatnije oprošteno.

SDP je dolaskom na vlast Hrvatsku istog trenutka zadužio za 10 milijardi kuna i prodao državne obveznice u SAD na još veći iznos bez ikakve suglasnosti Sabora ili barem javne rasprave. Uzurpirali su pravo zaduživanja i to referendumom treba hitno spriječiti.

Pozdrav

Nikola

Nema komentara:

Objavi komentar