subota, 4. kolovoza 2012.

TOMISLAV KARAMARKO - SKUPLJANJE POLITIČKIH POENA


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA BENKOVAC

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

TOMISLAV KARAMARKO - SKUPLJANJE POLITIČKIH POENA

 

TOMISLAV KARAMARKO NA ČELU POLICIJE RH NIJE ZAŠTITIO MIRA BARIŠIĆA I ANTU GOTOVINU TE SADA NA PROSLAVAMA SKUPLJA POLITIČKE POENE.


DANA 31. srpnja 2012. GODINE JUTARNJI LIST OBJAVIO JE ČLANAK POD NASLOVOM:

Tomislav Karamarko je naredio da u Pakoštane moraju doći svi iz stranke! Tko ga je poslušao? Gotovo nitko!

http://www.jutarnji.hr/tko-je-poslusao-naredbu-sefa-hdz-a--gotovo-nitko-/1044667/

Na proslavu Dana općine Pakoštane došao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u pratnji Božidara Kalmete, Branka Kutije i Josipa Đakića te zadarskog župana Stipe Zrilića. Potom se u Pakoštanima, rodnom mjestu generala Ante Gotovine, pojavila Dunja Zloić Gotovina, koja posljednjih 11 godina nije bila ni na jednom javnom skupu.
Dunja Zloić Gotovina stigla je u pratnji Željka Dilbera, sumnjivog poduzetnika i kuma Ante Gotovine, koji će biti ministar branitelja u HDZ-ovoj vladi u sjeni. Supruga generala Gotovine zadržala se u razgovoru sa suvlasnikom Tankerkomerca Božom Jusupom te s Kalmetom.
Tomislav Karamarko prvi je visoki dužnosnik i predsjednik jedne stranke koji je položio vijenac na spomen-obilježje Miru Barešiću, hrvatskom emigrantu koji je 1971. godine ubio jugoslavenskog veleposlanika u Švedskoj Vladimira Rolovića. Svih proteklih godina to su činili samo lokalni dužnosnici. Karamarko je istaknuo da je poginuli Zdeslav Turić bio njegov prijatelj, a sva četvorica, uključujući Miru Barešića, poginuli su braneći Hrvatsku, što je, istaknuo je Karamarko, jedina bitna činjenica.
Poslano

1.  Predsjedniku Hrvatske
2.  Vladi Republike Hrvatske
3.  Ministarstvu unutarnjih poslova RH
4.  Državnom odvjetništvu RH
5.  USKOK-u


U Benkovcu, 4. kolovoza 2012. godine
                                 
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA BENKOVAC

Nema komentara:

Objavi komentar