nedjelja, 1. studenoga 2015.

Prema Zakonu o medijima objavite demantij informacija u Vašem internetskom portalu Antena Zadar, dana 1.11.2015. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
Ilica 421
10 000 Zagreb


Antena Zadar
Glavni urednik

 

Prema Zakonu o medijima objavite demantij informacija u Vašem internetskom portalu Antena Zadar, dana 1.11.2015. godine, a koji je tendenciozno i konstrukcijski napisala Vaša novinarka Ivona Morović u tekstu po naslovom „SHZ: Narode preko Drine nazivaju vampirima, pravdaju naziv „ustaše“, a na izbore izlaze s Mostom“.


Istina Vas ne zanima, ogovarate da ne biste  bili odgovorni i odgovarali po pravednosti, pomoću lažima prožetog odgovora, problem su Vam SHZ i pojedinci koji u ime općeg dobra razotkrivaju zastupnike nereda.  Pokazalo se da ste godinama vladali kao demagozi, koji ucjenjuju nevino - naivne Hrvate na području
Zadarske županije i Hrvatske. To govori o stilu kojim vladate i obračunavate se s SHZ i pojedincima Hrvatima koji su protiv nereda u Zadarskoj županiji i Hrvatskoj koji Vi i vaši mentori generirate, a koji su uzorni i časni. Točno je da su Vam prepreka magistri, profesori, doktori,akademici. 

Mr.sc. Miljenko Marić, svojim radom kao zamjenik predsjednika SHZ, uspješno prezentira ideju i stil za zajedništvo protiv zla, koje je istim stilom stoljećima uništavalo Hrvate u Hrvatskoj. Zastupnik je ideje koja budi i osvješćuje Hrvate diljem Hrvatske, a koja razotkriva jarce demagoge po Hrvatskoj. SHZ  je zbirna snaga pojedinaca koji samokritično, zajedno djeluju.

Novost je što zajedničkim djelovanjima razotkrivamo zlo, potom potičemo kako uredno živjeti, žrtvovanjem čuvati i unapređivati opće dobro Hrvata da se zlo ne ponavlja. Utoliko SHZ upozorava i potiče sve u Hrvatskoj da prepoznaju zamke kojima se služe vlastodršci, pa  da Hrvati samokritički i žrtvovanjem čuvaju život kao mjerilo i zasluge za svoju domovinu Hrvatsku. Kritike SHZ su dobronamjerni savjeti kojima se čuva samopouzdanje.

Kakvom neukusno - amoralnom malograđanštinom pokušava prikazati novinarka Ivona Morović SHZ i Miljenka Marića koji  afirmativnom idejom potiču na zajedništvo i Život u Hrvatskoj.

Viđeno je kroz stoljećima na hrvatskim prostorima da pojedinci koji strše i razotkrivaju zlo poput mr. sc. Miljenka Marića su izloženi raznim pritiscima.

Stranka hrvatskog zajedništva javno obznanjuje, a svi su tekstovi na internetu, zapravo hrvatski narod potiču da svjedoči istinu i da se po spoznaji, nakon toliko stoljeća, više ne boji crvotočina. 

Novinarka Ivona Morović bi i njezini mentori da mi zato odgovaramo, istina imamo nekoliko montiranih optužbi po šabloni prošlog okupatora. Istina je da smo samokritični i kritični, a ne osvetoljubljivi težimo da bi svakog dana kao novi bili bolji.

U svim civiliziranim državama vlast potiče pojedinca na budnost i samoinicijativu, ali samo bi novinarka Ivona Morović i njezini mentori, zaustavljali bi strahom osvjećivanje napaćenog hrvatskog naroda. Dakle, oni funkcioniraju i danas po rutini i stilu mračne Jugoslavije. Olako kleveće znanstvenike.  
  
Mr.sc. Miljenko Marić na usluzi je čovjeku i cijeni zajedništvo, ali zato ga kleveću i napadaju bivši i potencijalni okupatori Hrvatske, jer je beskompromisan borac za opće dobro, jer zagovara red, rad i disciplinu, što Hrvatima manjka, a zlu smeta. 

Ivona Morović i njezini mentori očajni, pokušavaju svoj slabijim argumentom suprotstaviti se životu, zapravo oni u kocku nemaju više što uložiti, jer su već svoju dušu prokockali, a sada bi se kockali dušama Hrvata, pa da na kraju pobijedi okupator za kojeg se priprema teren. 

Zato, ubuduće, Ivona Morović i njoj slični u Hrvatskoj nemaju šanse, jer SHZ ujedinjena je snaga Hrvata. Škude po cijenu duše nas ne zanimaju kao Ivonu Morović, jer mi dok radimo golu egzistenciju pretpostavljamo.

Zagreb- Zadar, 01. studenog 2015. godine


mr.sc. Miljenko Marić
zamjenik predsjednika SHZ-a

Nema komentara:

Objavi komentar