subota, 18. lipnja 2016.

Neprijatelj se nametnuo specijalnim ratom – huliganstvom protiv hrvatskog naroda



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Neprijatelj se nametnuo specijalnim ratom – huliganstvom protiv hrvatskog naroda



Huliganski ispadi na utakmici Hrvatska – Češka u Francuskoj još jedan su pokazatelj nesposobnosti službene hrvatske politike da provodi čak i svoje zakone koji reguliraju ovu problematiku. Problem kojeg „političari“ RH nisu svjesni, a niti ga mogu riješiti, problem koji je sve veći, smišljen  po novim potencijalnim okupatorima – eksploatatorima, koji razbijaju hrvatsko zajedništvo. 

Nevjerojatno, nisu u funkciji niti državne institucije koje su zadužene kao „servis,“ koji plaćaju građani. Neprijatelj se nametnuo specijalnim ratom – huliganstvom protiv hrvatskog naroda. Kada su u pitanju hrvatsko zajedništvo i  opće, Hrvatska, hrvatski narod bez oklijevanja treba se ustati i sa svim raspoloživim sredstvima boriti se protiv takvih razbijača, da se nikada više ne usude! ! ! 

Hrvatska vlada s institucijama huliganske ispade mora vidjeti kao veliki problem u državi. Huliganski ispadi, instruirani su čak u institutima pojedinih (svojih) država u svijetu. Za blamažu i sramotu u Francuskoj odgovorne su sve Vlade RH, i HDZ-ove i SDP-ove koje nisu znale ili htjele rješavati nagomilane probleme.

Zagreb-Zadar, 18. lipnja 2016. godine






STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar