ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

HRVATI DILJEM SVIJETA UJEDINITE SE ! (4)



HRVATI DILJEM SVIJETA UJEDINITE SE !  (4)




Kroz  povijest Hrvata lako se prepoznaju pojedinci bilo iz hrvatskog korpusa, bilo iz nacionalnih manjina ili rušilački ambiciozni pojedinci iz pojedinih naroda u svijetu. Svi iz požuda luciferski su rušili i ruše ISKONSKI SKLAD hrvatskih obitelji i  sklad hrvatske zajednice. Da, luciferskom stilu suprostavljao se i Antigonin otac kao uzoran čuvar pravila Života, koji je čista suprotnost Edipu kao tragičnom odmetniku prema paklu, koji je urušavao grčki sklad – ŽIVOT . . . I po Marxu, kao odmetnutom sinu, Svemir je stvoren po nesavršenom Stvoritelju – Ocu . . . 

Dakle, pojedinac je i razarač sklada jedne obitelji, zajednice, države, Života. Pojedinac kao uzrok se može  „analitički“ demistificirati i tako zaustaviti zlo i posrtanje zajednice. Sin pojedinac na Zemlji, konkretno je skladano stvorenje Stvoritelja . . , za funkciju, mjera za obitelj i zajednicu u kojoj ubire zadovoljstvo, ako živi po pravilima ŽIVOTA.  A u urednim uvjetnima zajednica je uporište čovjeku od rođenja do kraja fizičkog života . .. , biću volje koje samokritički, lustriranjem može čuvati skladnost u obitelji i zajednici. 

Dakle, samokritičnost i lustracija spašavaju pojedinca da dobro funkcionira u zajednici i odgovara zajednici . . , odraz je zajednice . . , pedagogijom se čuva . . , pojedinac je proporcionalno dogovoran zajednici kao i zajednica prema pojedincu . . . Eto kada se i zašto pojedinac odmetnuo i postao smetnja, što se preventivom može sprječavati . . , odmetnika koji samo blefira.  Dakle,u stvorenim uvjetima pojedinac po navici živi u zajednici u ime dobra ili zla, kao odraz odgoja . . , gdje je potencijalni bakljanoša stvoren . . . , pa kao žrtva  požuda iskorištava zajednicu, dok se suprostavlja ŽIVOTU . . . 

Obično takvi pojedinci kvaziznanstvenici urušavaju svoju zajednicu, usmjeravaju narod prema svojim mjerilima, da im posluži kao sredstvo, dok sebe propagiraju kao božanstvo ispred Oca.  

Kroz povijest, jedan od njih je Marx – kojeg se po kriterijima mudraca nije  uvrstilo među filozofe. Potaknut, i sam Ernest Mach -  mehanicist – materijalist, a u orkestru dalje nastavlja se Lenjinom, Staljinom, Ambrozom (tito) i drugima. . , da bi kao operativci djelovali po takvim konstrukcijama. . . mehanicizmu u kojem  nema ni govora o Bogu Ocu i duši (sinu) već samo o „čovjeku“ kao nekom robotu (stvari) . . . Samo demagoški osporavaju kapitalistički poredak, ali kao materijalisti po zakonima mehanicizma . . , zastupanju ogoljele stvari bez duše. 

Takav pojedinac sramotio je židovsku zajednicu, jer je osporavao bit čovjeka . . . Hrvati nisu trebali Turke, Marxa, Lenjina i Valtera Ambroza (tita), niti Srbe, mahom zastupnike nereda i smrti, što su Hrvati trpjeli.   Eto umišljenih pojedinca koji su huškali svoj ološ protiv Hrvata u Hrvatskoj, dok su Hrvati kao kršćani samo radili i Bogu se molili. Samo zato jer nisu djelovali po njegovim željama, dok je isticao kako se mali narodi moraju utopiti u „ velike“ Rusiju, Kinu i. . , da vladaju najači, a mali narodi bi ih servisirali sa ženama i zlatom u ime bratstva i jedinstva.  Eto bezdušnih kreatura, eto čeličnih robota, sile, poluga kao pravde, u pravcu porobljavanja.  U ime nekog komunizama, zamke kao utopije, kao „ potrošene ideje“, maske, uređenja za med i mlijeko, koje nije nikada i nigdje zaživjelo i funkcioniralo kao društveni poredak, tek kao neka konstrukcija „mudraca“, a što Božji narod osujećuje na beskonačnome putu. Oni bi kao bleferi, „avangarda“, roboti u staklarnama stvorili uvjete revolucijom, oružjem, čekićima po glavi, kao što su činili za eksperimentiranje Hrvatima koji su im dopustili u Hrvatskoj, kroz Sloveniju i u Bleiburgu, kao i 1971. godine, pa 1991.  godine u Hrvatskoj sve do danas . . . Eto pouka Hrvatima do danas, demagogije nesvjesnih pojedinaca Hrvata i pojedinaca iz nacionalnih manjina - koji po Hrvatskoj vršljaju.., i ruše sklad radi osobnih koristi i požuda.

Zaobilazeći Boga Stvoritelja, pod bakljom na njegovo mjesto stavili su sebi zlatno tele - boga. Masonerija kao zastupnik u ime zlatnog teleta, suprotnost je masoneriji kojoj je cilj duhovna vertikala. . , pojavom Kleopatre toj masoneriji je krenulo po zlu. Dakle, masonerije, danas djeluju po  inverziji i diverziji kvaziznanstvenika, koji samo orgijaju u ime zlatnog teleta. . , kao sredstvo služi im nered za manipuliranje . . . U Hrvatskoj Hrvati iz spomenutih orkestara mahom su kvaziznanstvenici i doslovce trovači naroda u Hrvatskoj.
Pojedinci u Hrvatskoj, naročito pomoću stranaka, pritišću narod, a posljedice su iseljavanje, pad nataliteta . . .,  u orkestru s njima su i pojedinci nacionalnih manjina koje suportiraju antihrvatstvo. . . Eto, zašto hrvatski narod ošamućeno luta dok pojedinci mute i truju . . , da bi mogli tužiti i suditi radi osobnih koristi. . , haračenja. 

Danas u Hrvatskoj - riječima se ne može opisati agonija koju Hrvati proživljavaju, a koja će trajati sve dok se hrvatski narod odlučno ne suprotstavi trulim pojedincima koji razaraju hrvatsku zajednicu.

Zagreb – Osijek, srpanj 2016. godine


dr.  sc Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT
I
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj

Nema komentara:

Objavi komentar