ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

I ČEDOMIR JOVANOVIĆ PRIJETI HRVATIMA



I ČEDOMIR JOVANOVIĆ PRIJETI HRVATIMA


Nedavno je u Hrvatskoj boravio izaslanik srbijanskog premijera Vladimir Božović, koji je prijetio Hrvatima svim raspoloživim sredstvima pa i oružjem. Također, srpski ministar rada i socijalne skrbi Aleksandar Vulin boravio je u prosincu 2016. godine u Pakracu te se raspričao da se Srbija naoružava zbog Hrvatske. To nijedna država na svijetu ne bi tolerirala. I gle čuda, evo sada opet u Hrvatskoj srpskog političara Čedomira Jovanovića, koji prijeti Hrvatima dok ističe Ovčaru i Jasenovac. Tko njih uopće zove kao takve u Hrvatsku? Ratovali su u Hrvatskoj od 1918. do 1990. godine pod motom spaljena zemlja, na razne načine su desetkovali Hrvate. Nakon 1990. godine nisu realizirali svoju želju do kraja pa danas specijalnim ratovima, kada im se ukaže prilika, spremni urušavaju hrvatsko opće dobro. 

Lukavi Srbi u orkestru skladno se nadopunjavaju. Očigledno nevjerni po staroj šabloni i dalje uvjeravaju Hrvate. Točno u skladu s vremenom i dalje tendenciozno rade protiv samostalne Hrvatske.

U emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u srpski političar Čedomir Jovanović u Zagrebu ističe Ovčaru i Jasenovac, u Hrvatskoj u koju su Srbi došli kao okupatori i gdje su radili zločine nad Hrvatima, a koji već nekoliko puta Srbima na hrvatskom teritoriju kao okupatorima dozvoljavaju devastiranje i masakriranje. Dok oprezni narodi kroz povijest nikad ne dozvoljavaju rat na svom teritoriju.

Utoliko Čedomir Jovanović demagoški spominje pojedince Srbe (Šešelja, Vučića, Nikolića) tijesno u srpskom orkestru, zaobilazi bitno. 
Po navici drugim riječima u skladu s vremenom prijeti Hrvatima dok ističe Ovčaru i Jasenovac. Trebao je dodati Suboticu, Zemun, Boku kotarsku, Zrin... i još puno mjesta gdje su razni Vučići, Nikolići već kroz stoljeća osvajali hrvatske krajeve, masakrirali i eksploatirali Hrvate. Ipak  prošla su vremena, Jovanovićima savjetujemo da se zaokupe Srbima u Srbiji jer u Hrvatskoj takve zaštitnike Hrvati nikad više ne trebaju.

Zagreb - Zadar, 30. siječnja  2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar