petak, 23. ožujka 2018.

Zdrave zajednice nikada ne licitiraju općim dobrom



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST




 

Istanbulska konvencija je skraćeni naziv za Konvenciju Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. Vijeće Europe prihvatilo ju je 11. svibnja 2011. u Istanbulu. Ona ima status međunarodnog ugovora i time je pravno jača od nacionalnih zakona. Države koje ju ratificiraju trebaju svoje ostale zakone podrediti i prilagoditi zahtjevima Konvencije. Također, države koje ratificiraju Konvenciju podložne su kontroli međunarodne skupine pod nazivom GREVIO koja nadzire provedbu Konvencije, osobito na području državnih javnih politika (školstvo, mediji, antidiskriminacijska politika…). 

SHZ stoji na stajalištima da se odbije ratifikacija Istanbulske konvencije, koja je pogubna za hrvatski narod i hrvatsku državu. Ista je u suprotnosti s hrvatskim Ustavom. Svi oni koji namjeravaju u Hrvatskom saboru dići ruku za ratifikaciju Istanbulske konvencije moraju biti svjesni odgovornosti i činjenice da u pravni poredak uvode norme koje nisu usuglašene s Ustavom.  Istanbulskom konvencijom pokušava se nametnuti »dogmatska« rodna ideologija i zloupotrijebiti međunarodne institucije za promoviranje manjinskoga svjetonazora.
 
Naročito je podržavaju neke perverzne skupine. Potpomognuti novim liberalnim strujama, opet bi rušili samostalnu Hrvatsku, jer su potpuno izgubili ( suvremeni janjičari ) osjećaj za bitno. Zdrave zajednice nikada ne licitiraju općim dobrom, kako bi to htjele devijantne skupine a kakvih je poprilično na hrvatskim prostorima - trovača hrvatskog bića s kojima se nema što pogađati već odlučno im se suprotstaviti. 

Odgovara im i ateizam i pogoduje im perverzno, šarenilo - privid, jer baš u tom neredu odbacili su moralne vrijednosti pa su dušu izgubili, jer im je postala balast i zato je nemaju.  Naročito kroz zadnje stoljeće pod parolom „ljevičarstva“, „ateizma“ i bezboštva u Hrvatsku su zla došla preko stranaca – uljeza onda i sada svih okupatora - eksploatatora koji su Hrvate porobljavali, a ne pomagali u životu.


Zagreb-Zadar, 23. ožujka 2018. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar