subota, 21. travnja 2018.

Hrvatska Vlada treba se izjasniti i o djelovanju SPC zbog pozivanja Vulina


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Hrvatska Vlada treba se izjasniti i o djelovanju SPC zbog pozivanja Vulina



Nakon što se konačno hrvatska Vlada izjasnila da srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin nije više poželjan da dolazi u Hrvatsku. Također, hrvatska Vlada treba se izjasniti i o djelovanju Srpske  pravoslavne crkve na području Republike Hrvatske jer je Vulina u Hrvatsku u Jasenovac pozvala Pakračko-slavonska eparhija SPC-a. Iz navedenog je nedvojbeno da je odgovorna Srpska pravoslavna crkva, koja kontinuirano poziva Vulina u Hrvatsku.
Vidljivo je da je Vulinu mentor Srpska pravoslavna crkva. Uporno i pored pravila pravoslavlja, Srpska pravoslavna crkva proturječi ustrojstvu pravoslavlja, jer Srpska pravoslavna crkva može postojati i djelovati samo u Srbiji, kao što Hrvatska pravoslavna crkva može postojati i djelovati samo u Hrvatskoj, jer se vežu uz državu naroda i glavni grad.
Već ranije srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin boravio je u Šibeniku na ustoličenje dalmatinskog episkopa SPC-a i pred hrvatskim sredstvima informiranja lažući navodio da je u Hrvatskoj bio građanski rat. Prošle godine je boravio u Pakracu zajedno s SPC-om kada se raspričao da se Srbija naoružava zbog Hrvatske.
Danas hrvatski susjedi specijalnim ratovima pokušavaju pomoću i preko svojih manjina destabilizirati hrvatski narod . . ., konkretno: kao i za vrijeme 1. i 2. Jugoslavije - Velike Srbije mentor im je Srpska pravoslavna crkva.
Nije im uspio projekt Jugoslavije - Velike Srbije. Ratovali su u Hrvatskoj, od 1918. do 1990. godine pod motom spaljena zemlja, na razne načine su desetkovali Hrvate. Nakon 1990. godine nisu realizirali svoju želju do kraja pa danas specijalnim ratovima, kada im se ukaže prilika, spremni urušavaju hrvatsko opće dobro.

Zagreb - Zadar, 21. travnja  2018. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar