srijeda, 20. veljače 2019.

HRVATI PAMTE TKO SU STRASTVENI TURCI - BEGOVI


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST




HRVATI PAMTE TKO SU STRASTVENI TURCI - BEGOVI






HDZ -ov zakon o Ini spasili su Zlatko Hasanbegović i Hrvoje Zekanović koji su svojim ostankom spasili kvorum od 76 zastupnika. Eto sve se događa uz asistenciju Hrvata bakljonoša, dok uljezi radi interesa po cijenu Hrvatske zadovoljno napreduju ... antihrvatski raspoloženi. 


Potiskuju se uzorni Hrvati, koje zamjenjuju stranci i polupismeni Hrvati, doslovce operativci za rušenje samostalne Hrvatske.  Što se potvrđuje izglasavanjem štetetnog Zakona koji ide u korist Mađara , a ne Hrvatske države. 

Hrvatski narod se mora oslanjati na uzorne Hrvate – mudrace kao garanciju zaštite od janjičara i njihovih mentora stranaca, koji nepozvani određuju kadrove u institucijama. Očito u Hrvatskoj sve se događa kao u raštimanom orkestru, koji se može popraviti samo pomoću uzornih Hrvata po žrtvovanju, kao odanih zastupnika Života – zajedništvu. 


Hrvati pamte tko su strastveni Turci – begovi, tijekom 500 godina, Mongoli – Mađari, kako i zašto su mijenjali imena gradova Daruvar, tko je Matija Gubec ..., što vrijedi i za Austrijance koji, kada ne silom kao i Turci, kupovali bi najljepše žene ..., a Zrinski - Frankopani što su doživjeli ..., dok su Srbi radili i pljačkali isto pod firmom antifašizam .., što se dogodilo Stjepanu Radiću, Bleiburg ..., zašto se ne mijenjaju nazivi: Daruvara, begova tako strasnih ...



Zadar - Zagreb, 20. veljače 2019. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Nema komentara:

Objavi komentar