četvrtak, 9. veljače 2023.

MULJANJE ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA BENKOVCA

 

Stranka hrvatskog zajedništva

 

Priopćenje za javnost

 

 

MULJANJE ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA BENKOVCA 

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/u-vuksicu-kraj-benkovca-asfaltirana-samo-cesta-koja-vodi-do-kuce-utjecajnog-hdz-ovca/159755


 


Prije nekoliko dana u mjestu Vukšić bio je zamjenik gradonačelnika Benkovca Tomislav Klarica kada se sastao sa predsjednikom Mjesnog odbora Vukšić i poslovođom tvrtke Dragana Mitrovića koja kao podizvođač asfaltira cestu i odvojke - prijelaze od ceste do obiteljskih kuća gdje je poduzeće izvođač Vodoinstalacija Zadar postavilo vodovodnu mrežu (cijevi, šahtove...), a s ciljem da se asfaltiraju odvojci. 

Podizvođač koji je asfaltirao ceste i odvojke pristupe do obiteljskih kuća preskočio je redoslijed asfaltiranja prva dva odvojka. I gle čuda, nakon što je preskočio navedena dva odvojka ne ideći redoslijedom već iza njih asfaltira treći odvojak koji vodi do kuće utjecajnog HDZ-ovca. Mještani Vukšića se pitaju što je smuljao zamjenik gradonačelnika Tomislav Klarica da nisu asfaltirani redoslijedom navedeni odvojci već samo odvojak koji ide do kuće utjecajnog HDZ-ovca i zašto je podizvođač napustio Vukšić ne asfalitarivši predviđene odvojke. 

 

 

Vukšić – Zadar, 9. veljače 2023. godine

 

 

Stranka hrvatskog zajedništva

 

 

 

 

Nema komentara:

Objavi komentar